Max van der Horst

Max van der Horst

Ik ben Max van der Horst! Op dit moment studeer ik System and Network Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben aan het begin van de middelbare school al in contact gekomen met wat computers allemaal kunnen.

Mijn grote hobby en passie is computerbeveiliging. Ik ben ook hier al een lange tijd mee bezig en vind het helemaal te gek om helemaal uit te pluizen hoe een bepaald programma, systeem of netwerk in elkaar zit. Ik heb ervaring met onder andere programmeren in C(++), Python, Perl, Java, PHP en basic assembly(x86 en ARM), Reverse Engineering en basic Malware Analysis en Systems, Netwerk en Website Security. Ik doe dan ook graag mee aan grote projecten zoals project ‘Hack The Airforce’ van het ministerie van Defensie in de Verenigde Staten om te  proberen lekken te vinden in zowel de infrastructuur als de websites, wat ik erg leuk vind om te doen! :)

Ik ben bij de Coderclass terecht gekomen via ICT in de Wolken. Ik heb dit traject op de middelbare school gevolgd, waar ik Hakan heb ontmoet. Via Hakan ben ik begonnen met helpen bij de Coderclass, wat ook erg goed bevalt! Ik vind het leuk om samen met leerlingen een uitdaging aan te gaan en ervoor te zorgen dat leerlingen echt begrijpen hoe het in elkaar zit. Samen is leren nou eenmaal veel leuker!

Phone: 020-5979300
1092 AD Amsterdam
Mauritskade 58