Martijn Scalé

Martijn Scalé

Ik denk dat ik vanaf mijn vijfde jaar al bezig ben met elektriciteit, eerst begonnen met batterijen, draadjes en lampjes, daarna met de Philips EE experimenteer dozen steeds een stukje verder. Voor mijn laatste spreekbeurt op de basisschool heb ik de basisprincipes van elektronica uitgelegd en een werkende FM-radio gedemonstreerd. Het was dan ook snel duidelijk dat ik elektrotechniek ging studeren!

Na mijn studie heb ik een aantal jaren in de techniek gewerkt, satellietcommunicatie, mobiele data (toen nog heel spannend, met plaatsbepaling via GSM masten!) en computernetwerken. Daarna ben ik de financiële wereld ingerold, waar ik na een aantal functies en bedrijven de techniek enorm begon te missen!

Omdat ik als vrijwilliger veel met techniek en onderwijs bezig was, kon ik snel mijn draai vinden bij de Coderclass. Ik werk er nu als technisch ondersteuner en kan er nieuw materiaal en opdrachten bedenken samen met de rest van het team. En gelukkig zijn er leerlingen die opdrachten kiezen met een elektronica component, zodat ik die kan helpen en een stuk van mijn kennis en ervaring doorgeven.

Phone: 020-5979300
1092 AD Amsterdam
Mauritskade 58