Facebook

1 month ago

Coderclass

Te gek om een gastles te krijgen van Arjun Swami Persaud van Club Clingendael over Cyberwarfare. Goed om programmeren en het zijn van een wereldburger te combineren! Bedankt voor die aanzet, Arjun! ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Coderclass

Such a glorious day! ;)

UNILAD Tech
This hit me right in the nostalgia! 🖥
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Coderclass

Met gepaste trots kondigen wij aan: Arjun Swami van Club Clingendael! Arjun komt vrijdag de 13e een interactieve gastles geven over Cyberwars en Cyberwarfare. We zien enorm uit naar zijn komst! Kom ook, vrijdag 13, 16:30 in lokaal 204.

Waarom vinden wij dit thema belangrijk? Onze kinderen zijn zelf ook bezig met hacken en rond deze leeftijd kunnen ze ook aan 'de donkere kant van het web' belanden. Daarom is het goed om kinderen voor te lichten en ze te winnen voor 'de goede zaak'. Wat dat precies is, kunnen ze bijvoorbeeld vrijdag uitvinden.

Misschien dat sommigen van jullie de film 'V for Vendetta' nog wel kennen? Het plaatje hieronder is daar een referentie aan. Het ontwrichten van een staatsgecontroleerde maatschappij is een thema in die film. Cyberoorlog is gericht op het ontwrichten van een maatschappij. Dat kan zowel in je eigen land als in een land ver weg, want door het internet lijkt de wereld wel een dorp.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Coderclass

A task not to be dodged.Arjen Kamphuis opens our eyes to digital self defence and the importance of network security. A speech about how the NSA knows it all, needing strong crypto systems and the need to start using accountable computers. Prevent it! Don't wait until it explodes in your face.
📷: Verkijk
#TEDxDelft #AsAMatterOfFaith #TEDTalks #ArjenKamphuis #digitalselfdefence
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Coderclass

Let’s be aware and take responsability!"We made Artificial Inteligence, we are responsible for the choices they make"
Amazing, inspirational speech by Mata Haggis-Burridge.
#TEDxDelft #AsMatterOfFaith #TEDTalks
📷 ByDiana Fotografie
... See MoreSee Less

View on Facebook
Phone: 020-5979300
1092 AD Amsterdam
Mauritskade 58